donderdag 7 december 2017

Zo moooooi (123 scrapping)


Voor het blog van webwinkel 123 scrapping mocht ik weer aan de slag met het mooie papier van Echo park. Deze kerstlijn vind ik zo mooi. Veel mooie kleine motiefjes. En dat vind ik altijd heerlijk werken. Een strakkere kaart dit keer. Doe ik steeds vaker tussendoor tegenwoordig en zeker met zulk mooi papier is dit vaak voldoende. Ook het label is geknipt uit het dessinpapier. 

Het was even wat stiller deze week op m'n blog. Ben lekker aan het opbouwen met het werken en oh wat geniet ik er weer van. Daarnaast nog 2 maal per week vollop trainen bij de fysio ( en die krijgt mij toch aan het zweten.........al die inspanning....ben ook al wat op leeftijd :)

Ook ben ik druk geweest met het maken van spullen voor de kerstmarkt waar we weer staan om voor onze vriendin die als verpleegkundige al een aantal jaren vrijwillig aan het werk is  in Haiti. Alleen door donaties kan zij daar blijven en nu proberen wij al een aantal jaren geld voor haar op te halen door diverse acties. Helaas kan ik er nu dit jaar niet de hele dag staan in de kraam . Dat is even slikken, maar hopelijk kan ik volgend jaar er weer de hele dag bij zijn. Gelukkig wel veel leuke dingen voor de kraam kunnen maken. Laat ik jullie later zien.

Groetjes Marja

4 opmerkingen:

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Hoi Marja, je hebt een hele mooie kerstkaart gemaakt. En erg leuk dat je mee doet bij 52 WTC. Alleen voor de challenge kan je je kaart niet inzenden want daar vragen wij een Elves op je kaart. Je mag je kaart wel plaatsen bij de wekelijkse kaarten op het blog. Dat kan vandaag nog de hele dag. Ik haal je bij de challenge kaarten weg. Groetjes, Ingrid.

Margreet zei

Prachtige kaart met dat mooi papier, Marja!
xxx Margreet

Eri Kumeling zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt, en prachtige papiertjes gebruikt. Meer heeft het ook niet nodig.
Groetjes, Eri

Irene zei

Wat leuk da je voor 123 aa de slag mag gaan en dit ziet er heel knus en kerstig uit Marja! Over dat zwoegen bij de revalidatie kan manlief ook meepraten maar..het werpt vruchten af en daar is het uiteindelijk om te doen toch dus....go for it dan sta je volgend jaar zo fit als een hoen op de kerstmarkt hihi!

xx Irene