dinsdag 19 december 2017

presentje thuiszorg


Diegene die mij al langer volgen weten dat ik iedere jaar namens mijn broers en zussen een presentje maak voor de medewerkers van de thuiszorg van mijn moeder. 3 maal per dag komen zij mijn moeder helpen, die zorg nodig heeft. En ooh wat waardeer ik ze. Ik weet natuurlijk uit ervaring dat het werken in de zorg zwaar is, maar ook zo byzonder en mooi. 
Dit keer heb ik voor iedereen een kaasplankje met een paar kaasmesjes gemaakt. Op het kaasplankje heb ik de tekst gemaakt en geplakt met vinyl. Daarna alles afgelakt. Het kaartje heb ik erbij gemaakt met deze afbeelding. Mijn moeder woont nog op de boerderij bij mijn broer . Daar past dit plaatje toch helemaal goed bij. Ze hebben het allemaal zo verdiend.

Groetjes Marja

7 opmerkingen:

Monique zei

Dat is lief! En wat mooi gedaan.
Lieve groetjes, Monique

Eri Kumeling zei

Wat leuk deze blijk van waardering!
Groetjes, Eri

Irene zei

Als je er nooit mee te maken hebt dan besef je niet half hoe zwaar het werk in de zorg is dus deze super lieve en lekker pluim van jou hebben de verzorgers van je moeder dik verdiend Marja!

xx Irene

Diny zei

Wat ontzettend lief van je Marja om zo'n PRACHTIGE attentie te maken voor de medewerkers van de Thuiszorg. Dat wordt zeker en vast gewaardeerd!
Groetjes Diny

Suzan zei

Prachtig gemaakt, daar zijn ze vast heel blij mee!
Groetjes Suzan

GerJanne zei

Wauw, wat een lief gebaar! Fijn dat er mensen zijn die het zo waarderen. Dat merk ik trouwens bij ons ook. In de thuiszorg worden de collega's altijd erg verwend, terwijl wij in het zorgcentrum/verpleeghuis dat niet hebben. Op een of nadere manier vindt familie het dan anders. En ik kan wel zeggen dat wij harder lopen dan de thuiszorg. Af en toe doe ik diensten in de thuiszorg en dat is zo relaxed vergeleken bij intramuraal!
Ik klaag niet hoor, maar het schiet me nu te binnen dat dat zo opvalt als je het weet...
Groetjes,
GerJanne

marja zei

Klopt hoor gerande. Ik snap wat je bedoelt. Ik denk dat t te maken heeft dat het team intramuraal vaak groter is. Team v thuiszorg is va as k compacter. Tenminste bij ons in de regio. Kleinere teams in thuiszorg