vrijdag 4 mei 2018

zelfgemaakte bloemenHet is even geleden dat ik jullie een kaart laat zien. Wij hebben de laatste tijd nogal wat zorgen rondom mijn moeder en dus gaat daar best wel wat tijd in zitten. Maar ze heeft al die jaren zo goed voor ons gezorgd en dus verdiend ze het dubbel en dwars dat wij nu goed voor haar zorgen nu het minder gaat. Het betekent wel dat ik bijna niet aan knutselen toe kom. Hoe graag ik het ook doe.
Deze kaart had ik pas gemaakt en nog niet laten zien. Toen ik bij Dies R Us de challeng zag kon deze daar mooi voor worden gebruikt.

De laatste tijd vind ik het erg leuk om zelf bloemen te maken met foam en deze op kleur te maken met inkt. Het is niet anders maar ik heb er weer een verslaving bij :) Want oh wat is dit leuk om te doen. Ik heb er een echte vintage kaart van gemaakt. De combinatie van het papier met het zwarte cardstock vind ik altijd lekker sprekend.

Ik wens jullie allemaal alvast een zonnig en gezellig weekend toe. Laten we er maar lekker van genieten

Groetjes Marja

9 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Hoi Marja,
De meesten hebben wel zo'n periode met een vader of moeder en natuurlijk moet je er dan zijn! Maar dat je het knutselen dan mist....maar dat komt wel weer!
Foam bloemen maken is heel erg leuk, ik moet er ook weer eens voor gaan zitten! Jouw foam bloemen zijn prachtig geworden en je kaart is beeldig!
Sterkte met Mams hoor.....xx Gerie

GerJanne zei

Ach dat is mooi. Natuurlijk zorg je ervoor dat je moeder goed verzorgd wordt. Vaak zorgde een moeder voor meerdere kinderen en kunnen meerdere kinderen nu voor hun moeder zorgen. Hopelijk is dat bij jullie ook zo.
Je kaart en vooral de bloemen zijn gaaf! Ik heb nog niets met foam gedaan, maar het ziet er prachtig uit!!
Sterkte hoor!!

trijntje zei

Je kaart is een plaatje Marja. De bloemen zijn een echte blikvanger. Supermooi gemaakt. Begrijpelijk dat je gied voor je moeder wil zorgen. Veel sterkte ermee. Groeten Trijntje

ADA zei

Prachtige kaart en de bloemen zijn super, veel sterkte met je moeder. Fijn weekend nog, GROETJES ADA

Sherri zei

This is a simply gorgeous step card! Your image is so beautiful and love the dies you chose to go with it. Thanks for joining our "Flowers" challenge at Dies R Us!

Darlene zei

Just beautiful! Thanks so much for playing in our ‘Flowers’ challenge at Dies R Us. Good Luck and please come back again soon!

Darlene (DRU Blog Leader)
DIES R US CHALLENGE BLOG
DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop by for a visit.

SylS creaties zei

Prachtige kaart! Sterkte met je mams!
groetjes,
Syl

Anoniem zei

Je kaart is echt een plaatje Marja!!!
Super mooi dat roze streepje met zwart.
Heel mooi model is dit,je bloemen zijn
schitterend mooi gemaakt!
Groetjes Jannie

Crealientje zei

Mooie chique kaart!
De bloemen zijn Super.
Hier hetzelfde met mijn moeders, moet mijn tijd ook verdelen.
Dus begrijp je volkomen.
Veel sterkte! Respect!
Liefs Crealientje.