woensdag 8 november 2017

SchudkaartBij knutsels en kadootjes is de challenge maak een schudkaart of borduurkaart. Ja dat is een leuke want hoewel ik het altijd best een hele klus vind om een schudkaart te maken blijf ik het zo leuk vinden om te doen. En dan vooral om voor de kerstkaarten sneeuw ermee te maken. Dit raamkozijn van Stampin up heb ik op kleur gemaakt met inkt en ook de kersttakjes weer op kleur gemaakt. Beetje jammer dat op de foto mijn gemaakte ijskristallen niet ged te zien zijn. Ik heb achter het raam met embossingpoeder en de heattool geprobeerd ijskristallen te maken. Vond het zelf erg leuk gelukt, maar krijg het niet goed op de foto. We gaan weer vrolijk verder met de kerstkaarten.

Ik wil hierbij ook Annemarie en Merit nog even bedanken voor de superleuke muizenkaart die ik van ze kreeg. Zo leuk dat je zonder elkaar ooit in het echt te hebben gezien zulke leuke contacten opbouwt via het bloggen. Zo meelevend. Dankjewel !!!!

Groetjes Marja

5 opmerkingen:

Wendy Koorevaar zei

Wat een gave kaart Marja! Heel leuk met het schudgedeelte met ijskristal er in.Ik zit ook vaak te stoeien met foto's hoor. Ik vind ze ook niet altijd even scherp overkomen op Blogger.

Liefs,
Wendy

GerJanne zei

Wat leuk Marja, goed bedacht ook.
Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K.
GerJanne

Sherri zei

Beautiful shaker card! Thanks for joining our "Anything Fall" challenge at Dies R Us!

Darlene zei

GORGEOUS! I love your window scene creation! Thanks so much for joining us at The Sisterhood’s ‘Let the Sparkle Fly’ challenge and please come back again soon!
Darlene
one of the 'Sistahs'
The Sisterhood of Crafters
DAR’S CRAFTY CREATIONS Please come for a visit!

Monique zei

Een hele mooie kaart!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique