woensdag 1 november 2017

Herfst


Hier weer eens een kaartje van mij. Mijn revalidatie stagneert helaas op dit moment een beetje. Zo balen. Ik wil zo graag maar moet nu weer meer rustmomenten gaan nemen en dus weer regelmatig even plat op bed. Tussendoor probeer ik als afleiding en om de moed erin te houden wel wat te knutselen. Oke ik doe er nu wat langer over voor een kaart af is.
Van mijn Stampin Up "dealer" kreeg ik onlangs een superleuk knutselpakketje. En oh wat ben ik enthousiast over deze houtmotief papierlijn. Ze zijn dubbelzijdig en allemaal zo leuk te gebruiken. Deze gestempelde bladeren van SU had ik nog liggen en deze pastte hier goed bij. Een dergelijke beterschapskaart vind ik ook heel geschikt voor mannen. Want ja dat blijft toch altijd een lastige vind ik.

Groetjes Marja

Challenge: Hobbyvision

5 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Hoi Hoi Marja,

wat een prachtige kaart heb je gemaakt met hele leuke SU spulletjes...
Wat vervelend dat het je herstel nu een beetje stagneert, neem je rust meid, dan komt het echt wel goed, ook al valt het zeker niet mee..
het allerbeste toegewenst en we hopen snel weer wat van je te horen, want dan gaat het de goede kant weer op..

Fijne avond liefs Annemarie en merit

Irene zei

Oh Marja wat sneu dat je een terugval hebt, ik weet hoe graag je anders wilt maar herstel is écht een kwestie van geduld en héél goed naar je lichaam luisteren. Wij kunnen er hier over meepraten en weten hóe moeilijk het is!
Je kaart is prachtig, ook al doe je er wat langer over..geniet van de freubelmomentjes!

XxIrene

Liselot zei

Prachtige stoere beterschapskaart Marja!
Vervelend dat de revalidatie niet helemaal volgens plan verloopt, ik wens je sterkte en beterschap.
Groetjes, Liselot

Diny zei

Een schitterende kaart Marja.....prachtig met de houtnerf!
Wat ontzettend vervelend dat het herstel anders gaat dan je verwacht had.Ik hoop dat er snel verbetering in komt voor je....sterkte en heel veel beterschap!
Groetjes Diny

Cards en Box bij Lady M zei

Super mooi kaartje ik hoop voor je dat het gauw wat beter met je gaat groetjes maartje