maandag 10 juni 2019

gestempelde kaartHet is op dit moment rustig op mijn blog, maar ik ben de woonkamer aan het schilderen, behangen etc. Kom dus niet veel aan het knutselen toe, maar dit komt straks wel weer. Het woonkamer project werd ietsie groter als gepland, ha ha. Maar ook wel weer erg leuk om te kunnen doen. Dat te bedenken dat ik 2 jaar ge;eden zo zat te tobben met mijn hernia. De chirurg heeft zijn werk toen goed gedaan. Zo heerlijk te beseffen dat je nu alles weer gewoon kunt doen. Zelfs de woonkamer leeg sjouwen.

Deze keer weer eens een hele andere kaart van mij. Ik heb de stempel met versainkt  op aquarelpapier gestempeld. Daarop embossingpoeder gedaan en verwarmd met de heattool. Daar krijg je wat verdikte iets glimmende randje. Daarbinnen met SU inkt de kleur aangebracht. Verder de kaart heel rustig gehouden. Deze kaart is bedoeld voor iemand ter bemoediging omdat ze gestart is met chemotherapie. Deze techniek vond ik erg leuk om te doen. Leuk hoor nieuwe dingen uitproberen.

Groetjes Marja

5 opmerkingen:

Caroline zei

Hele mooi kaart en dat je nu 2 later zo'n grote klus aankan! Geweldig toch!
Veel succes verder hoor.
Groetjes Caroline

GerJanne zei

Prachtig kaartje Marja! En wat fijn dat het nu zo goed gaat met je rug!

Nicolette zei

Hele mooie kaart. Succes met klussen.
Groetjes Nicolette

Scraptastisch zei

Een mens kan ook niet alles tegelijk Marja en ik dacht huh alweer twee jaar geleden?! Wat fijn dat je zo goed bent hersteld en de hele wereld weer aan kan! Maak er maar weer een mooie frisse woonkamer van! Je kaartje is heel mooi met de embossing en inkt in gekleurd!!!
xx Gerie

JanniedenButter zei

Mooie kaart voor een bemoediging Marja!
Fijn dat je weer zoveel aan kan.
Groetjes Jannie