vrijdag 27 mei 2016

DT avond 123 scrapping
Gisteravond hebben we weer een gezellige DT avond gehad bij 123 scrapping. Samen met Hetty, Wilma en Petra hebben we daar een heel gezellige avond samen mogen knutselen. Wilma en Petra hadden de avond voorbereid en we wisten niet wat we gingen doen. Na een lekkere bak koffie met iets lekkers erbij zijn we aan de slag gegaan met allerlei stencils, structuurpasta, inkt etc. We hadden dat nog nooit gedaan dus dat was een uitdaging die toch wel erg leuk was om te doen.
Het eerste project was een notitieblokje waar we met structuur pasta en deze stencil van de boom de pasta op aanbrachten. Door te verwarmen met de heattool gingen de bladeren opbollen. Echt heel gaaf. Vervolgens hebben we met een andere soort zilver inkt nog een extra tint aangebracht. Is wat moeilijk te zien op de foto. Deze techniek is toch ook heel leuk te gebruiken voor het maken van kaarten.

Tweede project was dit 10 x 10 kaartje waar we de achtergrond ook zelf hebben gemaakt mbv stencils en distressinkt. Ook dat was nieuw voor mij, maar ook super leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar. We hebben verschillende kleuren distressinkt gebruikt waardoor je kleurverloop krijgt. Daarbovenop een stempel gebruikt die met zwart is gestempeld. met een witte stift hier en daar wat accenten aangebracht. Maakt de stempel veel sprekender.

Het was een super gezellige avond....en ja het werd laat...
We hebben genoten Wilma en Petra. Bedankt voor de gezellige avond.

Groetjes Marja

4 opmerkingen:

Liselot zei

Zo te lezen hebben jullie een gezellige en leerzame avond gehad met mooie resultaten. Je GD-labelkaart is een schatje!
Groetjes en fijn weekend,
Liselot

Wilma zei

Was echt gezellig gisterenavond en de appelkanjers waren te lekker:)
Groetjes Wilma

Wilma de Korte zei

Wat zijn jullie creatief geweest!!
Leuk om iets "onbekends" te maken, ziet er gaaf uit!
Groetjes, Wilma

Anoniem zei

Heel leuk om zo creatief bezig te zijn .
Het ziet er prachtig uit Marja.
Groetjes Jannie