vrijdag 26 februari 2016

Nieuwe woning


Gisteravond een avondje met mijn nicht zitten knutselen. Opnieuw met de Stampin Up spullen. Zij was helemaal weg van deze mooie embossingfolder van de bakstenen. De embossingfolder hebben we met inkt bewerkt en toen door de Cuttlebug heen gehaald. Het raam en de plantenbak gestanst, maar toen moesten we daar nog bloemen in doen.. gezocht en toen kwam ik op het idee om een stempel van de apothery set te gebruiken. Deze stempel doormidden geknipt en dan krijg je dus een mooie bloementoef. De stempel met de waterbrush ingekleurd. Nog wat leuke vlinders laten fladderen en een gordijntje opgehangen. Ik heb er maar een kaart voor een nieuwe woning van gemaakt.

Groetjes Marja

6 opmerkingen:

Miranda Kosmeier zei

wat een leukerd.. mooi met het gordijntje.. fijn weekend

Diny zei

Ach....wat een mooie kaart Marja!
Veel knutselplezier vanavond.
Groetjes Diny

Liselot zei

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een reactie bij je achtergelaten heb. Wat heb je weer leuke creaties gemaakt! Ook zo leuk om te lezen dat ook jij de Silhouette bestanden aanpast, het blijft toch een heerlijk apparaat.
Groetjes, Liselot

Chantal zei

Mooie verhuiskaart Marja! De voorkant van het nieuwe huis ziet er zo gezellig uit ;) Mooi ingekleurde bloemen en de vlindertjes zijn een leuke touch!
Groetjes Chantal

GerJanne zei

Wat een leuk kaartje! Mooi alles zo bij elkaar!
GerJanne

Hetty zei

Super leuke kaart. Wat een leuk effect dat inkt op de bakstenen. Een heel leuk geheel.
Liefs, Hetty