woensdag 4 mei 2022

Cadeau portemonnee( 123 scrapping )

 


Geld geven als cadeautje is gewoon minder leuk. Maar wordt wel weer leuk als je het in een leuke verpakking geeft. Daarom dit papieren portemoneetje gemaakt. Deze mooi versiert met het mooie design papier van simple stories. Deze keer een mooie bloem uitgesneden met de snijmallen van Diamond press. Hierbij zitten ook die mooie snijmallen van de vlinders, maar dus ook deze leuke mooi bloem. Dit is echt een snijmallensetje die ik vaak zal blijven gebruiken voor allerlei projectjes. Het envelopje sluit met magneetjes die ik onder het papier heb weggewerkt. De gebruikte materialen kun je vinden in de webshop van 123scrapping


Groetjes Marja


7 opmerkingen:

Angélique zei

Die is gaaf! Een heel mooi model, bekleed met prachtig papier en mooi afgewerkt.
Zo is geld geven wél leuk.

De Hobbykamer van Petra zei

Wat leuk! Ik heb zoiets al eens gemaakt. Had het patroon ergens gevonden en vond het erg leuk om te maken. Zeker als je geld wilt geven ;-)

Groetjes, Petra

Daphne zei

Dit is echt een heel leuk idee zeg.
Wat leuk om zoiets te maken en daar geld in te doen om kado te hebben.

Daphne zei

Geven bedoel ik natuurlijk😉

Marja zei

Wat gaaf gemaakt! Leuk idee om zo geld cadeau te doen.
Groetjes Marja.

Els zei

Super wat een prachtige creatie en zo leuk om hier een cadeaubon of geld in te doen.
Groetjes, Els

Conley Tiffany zei

Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.