vrijdag 16 maart 2018

HelpieeeeeeeeEen collega van mijn man mocht voor de eerste keer vader worden. Dus daar moest ik natuurlijk even wat leuks voor maken. Een leuke strakke en stoere kaart. Maar wel een met een verhaal. Ik had het rompertje gemaakt en hield een reststukje flockmateriaal over. En aangezien ik niet zo snel iets weggooi dacht ik ik snij de naam een keer uit en ga dit op het cardstock strijken. Maar dat ging niet helemaal goed. Baalde ervan en dacht nu dan maar met wat lijm op het cardstock plakken....krijg ik een lijmvlekje op het cardstock. Nog meer balen....ok dan de letters maar uitknippen en deze dan op de basiskaart plakken en dan krijg je uiteindelijk toch dit resultaat. Het leuke van het flockmateriaal is is dat het lekker zacht aanvoelt. Nu zo in een envelop en dan snel op de bus doen. Ben benieuwd wat deze jonge ouders hiervan vinden.

Groetjes Marja

7 opmerkingen:

Irene zei

Whaha die kleine poeper en zijn ouders hebben geen weet hoeveel bloed, zweet en tranen er in deze keigave romper mét kaart zitten maar dat ze er onwijs blij mee zullen zijn daarover bestaat geen twijfel Marja!

xx Irene

Suzan zei

Vind het super mooi en origineel, daar gaan ze zeker blij mee zijn!
Groetjes en een fijn weekend,
Suzan

Eri Kumeling zei

Heel erg leuk gedaan Marja. Gelukkig heb je het goed kunnen oplossen.
Groetjes, Eri

SylS creaties zei

Wat jammer dat het eerst zo tegen zat. Maar het eindresultaat is prachtig!
fijn weekend!
Syl

Cobie zei

Leuk gedaan!
Groetjes Cobie

Kaartenkraam zei

Aan het eindresultaat is jouw worsteling niet af te zien hoor, hartstikke leuke kaart. En dan dat rompertje, mini poeper, hoe kom je er op, énig! Succes verzekerd!
\
groetjes van Ank

Crealientje zei

Prachtig!
Mooi verhaal achter je kaartje,en goed opgelost.
Je rompertje, ik zou zeggen in de verkoop ermee.
Die zal het goed doen,hahaha.
Heel erg leuk gedaan!
Lieve groetjes Crealientje.