maandag 21 augustus 2017

Eindelijk daar ben ik weer !


Eindelijk daar ben ik weer. Ja het is even geleden dat ik iets geplaatst heb. Ik zit nl al twee maanden met een beknelde zenuw in de rug. De specialisten zijn het er niet over eens of het een kanaalstenose is of een hernia. Wat ik wel weet is dat ik erg veel pijn heb gehad en nog heb en dat ik zo ontzettend belemmerd wordt in alles wat ik doen. Ik heb inmiddels 2 pijnblokkades gehad, maar ben er nog niet veel mee opgeschoten. Hierdoor ontbrak mij  de moed en inspiratie om kaarten te maken en dat wil wel wat zeggen voor mij. Toch probeer ik mij er nu af en toe toe te zetten want de dagen duren al zo lang en alle muren van mijn huis heb ik inmiddels wel gezien. Genoeg daarover nu want ik wil niet klagen, maar dapper doorzetten totdat ze ook voor mij de oplossing vinden.

Deze kaart is gemaakt met allerlei materialen van Stampin Up. We komen in de vriendengroep steeds meer in de 25 jarig huwelijken te zitten dus altijd handig om op voorraad te hebben.

Groetjes Marja en hopelijk weer tot snel...brengt mij misschien weer wat afleiding

5 opmerkingen:

Anita zei

Wat heftig Marja! Ik hoop dat er snel meer duidelijkheid voor jou is en ze jou kunnen helpen.
heel veel sterkte gewenst!

Je kaartje is leuk geworden!
Groetjes Anita

Anja zei

Prachtig kaartje Marja!
Heel veel sterkte met alles!

Hartelijke groet van Anja

Irene zei

Doordat ik zelf niet veel blog had ik het eigenlijk niet door dat er al zó lang niets moois van jou te bewonderen was én de reden waarom is absoluut niét leuk Marja, wat zul je een pijn hebben gehad én nog! Ik duim dat de wijze heren er heel snel een oplossing voor zullen vinden want pijn is vreselijk. Heel veel sterkte en misschien lukt het je af en toe tóch om te freubelen, deze kaart is weer prachtig!

XxIrene

Odette Moreau zei

Maria dat is geen goed nieuws ... Hopelijk komt er sdnel een oplossing ... Wens je veel sterkte.
Jouw kaartje is weer eentje om door een ringetje te halen zo mooi !
Groetjes, Odette.

Liselot zei

Jeetje wat vervelend Marja. Pijn is sowieso niet prettig en als dan ook de oplossing maar niet gevonden wordt...
Ik hoop dat je zo nu en dan toch wat kan knutselen voor de afleiding en wens je veel sterkte.
Groetjes, Liselot