woensdag 21 december 2016

Eis effect (123 scrapping)
Ieder jaar maak ik voor de medewerkers van de thuiszorg, die inmiddels al jaren bij mijn moeder komen met de kerst een attentie.  Altijd weer leuk om iets origineels te bedenken. Dit jaar voor iedereen een kerstplankje. Ik heb hier 2 waxinelichthouders bewerkt met eis effect holy van Viva Decor. Dit is zulk leuk spul om mee te werken. De holy versie geeft een extra glimmetje . Aan de bovenkant een jute lintje gedaan. Dit op een houten onderplankje gevuld met mos etc. Er overheen wat nepsneeuw gestrooid.  Dit in een cellofaan gepakt, maar daar moest natuurlijk nog een leuk label aan gemaakt worden. Hiervoor heb ik  gebruikt de Marianne Design : ponsietta klein  en de Petra’s twig en deTiny's Pine Tree Branch.
Ik heb twee versies uitgeprobeerd met het label. Een ook bewerkt met de eis effect. Hier valt dan de tekst iets minder duidelijk op maar het effect vond ik wel erg leuk.
Heb inmiddels ook al een kaars bewerkt met het eis effect...ook dat is erg leuk geworden. Ik ben helemaal fan van dit leuke spul.
Ik wens jullie hierbij ook allemaal goede feestdagen toe.


Groetjes Marja

de gebruikte materialen komen uit de webshop van 123 scrapping

2 opmerkingen:

Diny zei

Wat een mooi gebaar Marja....het ziet er schitterend uit!
Groetjes Diny

Anita van Merode zei

Wat een lief gebaar wat erg mooi is geworden!
Je kaart met ijs effect vind ik het mooiste hoor.
Super.
Gr Anita