donderdag 28 juli 2016

OehoeWat je zegt oehoe! Was even geleden, maar na een heerlijke vakantie weer eens even in blogland dacht ik...totdat het onweer kwam en jawel bingo. Beeldscherm modem etc etc allemaal stuk. Wat ontzettend balen. Nu sinds gisteren werkt alles weer en ja dat is toch weer erg leuk. Deze kaart heb ik onlangs gemaakt. De gebruikte materialen zijn van Stampin Up. 

Nu weer proberen beetje in het ritme te komen. Ook wel weer lekker. Voor diegene die nog vakantie hebben wil ik zeggen geniet er maar lekker van. Thuis of op vakantie..lekker genieten en uitrusten.

Groetjes Marja

6 opmerkingen:

Odette Moreau zei

Oei dat is balen Marja dat alles stuk was door een onweer ...
Gelukkig (hopelijk met niet al te veel kosten) ben je weer online ...
Prachtig uilenkaartje heb je gemaakt !
Groetjes, Odette.

Nancy Soetaert zei

leuke kaart met dit uiltje!
Wat jammer van jullie stroomellende!
groetjes, Nancy

Liselot zei

Leuke uilenkaart! Gelukkig dat alles weer werkt, ik zou mijn computer niet meer kunnen/willen missen.
Groetjes, Liselot

trijntje zei

Wat een enige kaart met de uiltjes. Prachtig gemaakt. Lastig als de computer het niet doet maar gelukkig is het weer oke. en kunnen we je creaties weer bekijken. Groeten Trijntje

GerJanne zei

Hoi Marja,
dat is inderdaad balen van de inslag! Fijn dat je weer even langs kan in Blogland. Je kaart is erg leuk! Dat uiltje is schattig!
Groetjes,
GerJanne

Kaartenkraam zei

Dat is iets waar ik reuze bang voor ben, blikseminslag en dan de gevolgen die het heeft. Gelukkig dat alles weer in orde is, kan me voorstellen dat je het gemist hebt.
Leuk hoor dat uitlje op de schommel!

groetjes van Ank