woensdag 7 mei 2014

Voetbalkaart

De vakantie zit er voor de kinderen weer op en het gewone leventje krijgt weer zijn draai. Vanmiddag mocht ik van mijzelf even lekker aan de slag. 
Deze keer heb ik weer eens een echte jongenskaart gemaakt. Aangezien die meestal niet van allerlei dessinpapiertjes en tierelantijntjes houden, gewoon basic gehouden. Ook geen stempel of afbeelding dus deze keer. En wat ik aan deze kaart het leukste vindt...alles gesneden en gemaakt met de silhouette. Ik begin het apparaat steeds beter door te krijgen en ook steeds meer mogelijkheden te ontdekken. De kampioensbeker heb ik voorzien van de tekst die er met de silhouette sketchpennen op is gemaakt. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes Marja

8 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo Marja
een hele aparte kaart.
groetjes Marja

Scraptastische hobby zei

Knap hoor zo'n machine....maar als ik heel eerlijk ben mis ik wel een beetje handwerk zeg maar, het is net een gekocht kaartje...maar dat is mijn mening hoor! Dat heb ik zelf met mijn cricut ook, ik zie dat als aanvulling bij het maken van kaartjes! Maar voor een voetballertje is het kaartje prima!
Lieve groetjes van Gerie

Doris zei

Hoi Marja,
Wat een leuke voetbal .
Groetjes Doris

Tineke van der Linden zei

Een leuke stoere jongenskaart! Een Silhouette staat nog op mijn verlanglijstje maar dan om patronen mee uit te snijden.
Groetjes Tineke

Hetty zei

Het is een super leuke jongenskaart geworden!!
Groetjes, Hetty

Maria Loyen zei

Een leuke voetbalkaart Marja. Deze staan ook regelmatig op mijn lijstje en daar horen inderdaad geen tierelantijntjes bij. Jou kaart is dan ook stoer en leuk dat je mee doet met de uitdaging bij CCC.
Groetjes Maria
http://kreatiefhoekje.blogspot.com

Anita zei

Dank je wel voor je lieve reactie op mijn kaarten, ik heb je gelijk opgezocht en ook jij maakt mooie creaties dus nu volg ik ook gezellig jou blog.
groetjes Anita

Liselot zei

Leuke stoere jongenskaart en goed gebruik gemaakt van je Silhouette!
Groetjes, Liselot