woensdag 23 april 2014

a Boy

Deze keer weer eens lekker een vintage kaart gemaakt voor de lopende challenge bij We love vintage challengeblog. Een jongens babykaart mag van mij altijd zonder veel poespas erop en mag ook een wat stoerdere uitstraling hebben en dan toch in de vintage stijl blijven. Hoe doen we dat? Ik denk dat dat op deze manier is gelukt. Het gebruikte papier is van echopark - times & seasons- damask en daarbij papier waarvan ik niet weet van welk merk het is(kwam uit mijn doos met restpapiertjes) Met de silhouette sketchpennen heb ik de label en letterlabels gemaakt. De sterren zijn gemaakt van een mal van Nellie snellen. Op het papier nog wat oude horlogestempels aangebracht. 

Ik wil jullie bij deze ook eens bedanken voor de  leuke reacties die jullie telkens geven. Wat zijn een aantal mensen trouw hierin! Weet dat ik het enorm waardeer  en ze heel graag lees. Ik kijk ook nu weer uit naar jullie berichten.

Groetjes Marja

5 opmerkingen:

Renata Elenbaas zei

Wat een ontzettend mooi en eenvoudig kaartje Marja!

Anoniem zei

het is een geweldige babykaart.
groetjes Marja

Anoniem zei

Wat is ie leuk Marja!
Ja idd knap dat je zonder poespas toch het vintage sfeertje weet neer te zetten, maar met vintage papier, plaatje en distress randjes kom je al een heel eind! Vind um vet stoer!
Bedankt voor je deelname bij WLVC!
Groetjes Jacomijn

Plony zei

Een hele gave kaart hoor Marja en fijn dat je meedoet aan onze challenge bij WLVC. Groetjes van Plony

Liesbeth zei

Wat een leuke babykaart heb je gemaakt Marja, bedankt voor het mweedoen bij WLVC, we zien je graag terug morgen.
groetjes Liesbeth