woensdag 19 maart 2014

Hoera

Deze keer laat ik jullie een verjaardagskaartje zien die ik heb gemaakt mbv de sketch voor de challenge van Just a Note. Hoewel je op dit moment veel kaartjes ziet die erg vol geplakt worden heb ik dat bij deze kaart niet gedaan. Het papier van Authentic- Grace en het plaatje van dit lieve meisje hebben dat niet nodig en dan doen alle versieringen alleen maar afbreuk aan het geheel vind ik . Daarom een mooie rozet gemaakt met de Tim Holz mal. Een  swirl met de magnolia mal. Verder een label van Joy crafts nr 6002/0142. Hierop een joy crafts tekst gestempeld.
Ten slotte nog wat plakparels als afwerking.


Gisteren zag ik ook dat ik bij We love vintage challengeblog een prijs had gewonnen. Helemaal leuk natuurlijk. Ik kreeg hierdoor ook weer een nieuwe volger. Leuk dat je mijn blog wilt gaan volgen. Ik wil jullie ook bedanken voor de leuke reacties die jullie telkens achterlaten op mijn blog. Ik blijf het zo leuk vinden ze  te lezen.

Groetjes en hopelijk tot snel.

Marja

Challenge: just a note 

8 opmerkingen:

trijntje zei

Hoi Marja. Ziet er erg leuk uit. Inderdaaad soms lastig moet er nog wat opgeplakt worden of niet. Het is inderdaad niet nodig om de kaart heel vol te plakken. Dat dacht ik met mijn laatste kaart ook doe ik er nog een toef bloemen op of niet. IK heb ook besloten om het niet te doen. Soms is het wel goed om er niet te veel op te plakken. Jouwe kaart ziet er mooi uit zo. Groeten Trijntje

trijntje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Een heel lief kaartje Marja.
Er hoeft inderdaad niets bij.
Het is een super mooie kaart !!
De vorige kaarten zijn ook prachtig.
Groetjes Jannie

Doris zei

Hoi Marja,
Prachtig kaartje ,heel mooi gemaakt.
Groetjes Doris

Doris zei

Hoi Marja,
Prachtig kaartje ,heel mooi gemaakt.
Groetjes Doris

jolanda zei

mooie kaart

Scraptastische hobby zei

Je kaartje is mooi n.a.v de sketch bij Just a Note. En ja je had een prijsd hè! ik had het gezien en je daar op het blog al gefeliciteerd en bij deze nog een keer!!
Hobbygroetjes van Gerie

Hetty zei

Een heel mooi geheel, Marja.
Gefeliciteerd met je prijs!
Groetjes, Hetty