maandag 20 januari 2014

strakkere kaart

Ik kreeg pas de opmerking van een lieve knutselvriendin dat ik ook nog eens een strakkere kaart moest maken . Ik ben zo braaf en doe dat natuurlijk gelijk. :) Maar ja ze had gelijk want ook dat is heel leuk. Bij Oma Dee staat een leuke challenge en aangezien ik daar net een nieuwe paperpad had gekocht kon ik hier lekker mee aan de slag.de opdracht is zwart, roze, aquablauw. Omdat ik zwart altijd erg dominant vindt is dit wel eens lastig, maar zoals ik het nu gebruikt hebt vindt ik dat het dessinpapier er echt uit knalt. En dat mag ook want het is zulk mooi papier. nl   Pebbles Yours Truly  Wat een geweldig mooie paperpad. Ik heb een mooie tickethouder met een ticket, erop gemaakt en wat mooie knoopjes gemaakt met de marianne design mal. Hierop een zwart knoopje bevestigd met wat hemp cord dmv een strikje.
Helaas lijken de kleuren op de foto's wat fletser als ze in werkelijkheid zijn. Waar blijft de zon?

Fijne dag allemaal
Groetjes Marja

Challenge : Bij Oma Dee8 opmerkingen:

Wilma zei

Goed gelukt Marja!
Vaker doen ;)
Groetjes, Wilma

Hetty zei

Wat is je kaartje gaaf geworden!!
Je hebt ook super leuk papier gebruikt.
Dit moet je zeker vaker doen! Ik kijk uit naar je volgende strakkere kaart ;-)

Miranda Staring zei

Wat een leuk kaartje! Ik vind zwart als achtergrond juist altijd erg mooi, wat je zegt het papier springt er dan echt uit. Dankjewel voor het meedoen met de kleurwedstrijd.

Groetjes,
Miranda

Scraptastische hobby zei

Voor de afwisseling is dat ook leuk om ook strakkere kaarten te maken! En het is je goed gelukt Marja! En wat weer een geweldig nieuws eerst al in het Cards en Scrap hobbyblad staan en nu deze geweldige DT plek bij DML van harte gefeliciteerd en heel goed dat de keuze op jou is gevallen, je maak prachtige magnolia kaartjes, heel veel succes en plezier daar!!!!
Lieve groetjes van Gerie

sandra_w zei

Goed gelukt! Gaaf kaartje geworden!
Leuk dat je meedoet met onze kleuruitdaging!

Nadine zei

Super leuk gedaan, ik ben dol op strakke kaartjes! En de ticket holder is ook erg leuk! Bedankt voor het meedoen aan de kleurwedstrijd van Bij oma Dee!

Anoniem zei

Dat is weer eens heel wat anders Marja.
Toch ook wel erg mooi vind ik.
Groetjes Jannie

Cornelie zei

Leuk om jezelf eens uit te dagen met iets anders, dan kom je weer tot nieuwe dingen. Leuk gedaan met de pocket. Tof kaartje, dank je wel voor het meedoen.