vrijdag 13 december 2013

Drieluik Magnolia

Schrik niet maar hier kom ik aan met een serie foto's van iets waar ik al langer mee bezig was en hoopte het op tijd af te krijgen en jawel dat is gelukt. Ik heb namelijk een drieluik gemaakt met het thema winterpret. Winter dan denk ik aan feestdagen, gezellig kaarsjes aan en hopelijk lekker kunnen schaatsen. Op de creaties zie je een aantal steeds terugkerende elementen. Nl een mooie magnoliastempell in dezelde kleuren ingekleurd met de spectrum noir markers. Ook heb ik op iedere stempel 3 d sneeuw verwerkt. Verder zie je steeds dezelfde bloem en het witte bolletjeslint terugkeren. Het dessinpapier is van Stampin Up. Kijk maar eens wat je verder allemaal op de projectjes terug kunt zien. Ik ben zelf best een beetje trots op het inkleurwerk en ook de schaats die ik zo zelf heb gemaakt met de silhouette. Het zilverkleurige papier heb ik een beetje opgeschuurd zodat het een echt gebruikt schaatsijzer lijkt.(is wat moeilijk te zien op de foto)  Zo bij elkaar een heel leuk geheel vind ik zelf.. Ik moet zeggen dat ik er zelf best een beetje trots op ben hoe het is geworden. Ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden :)

11 opmerkingen:

Sieta zei

Hoi Marja, ik las net je reactie en kom dus even langs om te kijken. Dit is zeker toeval dat wij alle twee het zelfde lichtje hebben gemaakt en op ons blog hebben gezet.
Die van jou is ook super geworden. Maar jij hebt er nog twee passende creaties bij gemaakt, ook die zien er prachtig uit.

Liefs, Sieta

Maris zei

heel mooi gemaakt, bedankt voor het meedoen bij YMAM

Tineke van der Linden zei

Een schitterend geheel! Prachtige creaties allemaal.
Groetjes Tineke

Christa zei

Hoi Marja , wat een prachtig Magnolia drieluik is dit !
Ik kom helemaal in winter-stemming .... Compliment !

Groetjes , Christa.

Hetty zei

Wat een prachtige creaties. Super!
Succes met de challenges :-)
Groetjes, Hetty

jolanda zei

schitterende creaties

Astrid zei

Heel erg mooi al je creaties, en leuk dat je meedoet met YMAM.
Groetjes Astrid

Wilma zei

Echt heel mooi Marja.
Groetjes,
Wilma

Cordine zei

super leuke creaties!
Bedankt voor het meedoen met ons op DML!
groetjes
cordine

DOROTHY MADEREEL zei

Wat een prachtige creaties heb je weer gemaakt. Prachtig in deze rode tinten. Leuk dat je meedoet bij ons van de DML. Graag tot een volgende keer en ik wens je hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en creatief 2014.

groetjes Dorothy

arjette zei

Wat super leuk zeg, heel mooi!!!!!
Dank je wel voor het meedoen bij TFMC!!

gr. arjette.