maandag 23 september 2013

Babydoosje
Zoals jullie misschien hebben gezien zit ik in het designteam van 123 scrapping. Een hele leuke betaalbare webwinkel met hobbymaterialen.(gewoon even lekker kijken zou ik zeggen) Vandaag verscheen er weer een creatie van mij en deze wil ik ook graag op mijn eigen blog laten zien.
De basis van dit doosje heb ik gesneden met de Silhouette. Ik heb het patroon van een boekje gebruikt en daar het een en ander aan veranderd zodat je een deksel met venster krijgt. In dit gedeelte zie je dan in dit geval de sokjes. Het papier van Teresa Collins is hiervoor heel erg geschikt omdat het erg stevig papier is en het een dubbelzijdige print heeft. Dit vind ik het geheel erg leuk maken. Aan de binnenzijde van het boekje heb ik de perkamentrol van Joy!Crafts gebruikt. Hierop kun je dan zelf een persoonlijke boodschap zetten. Ik heb het afgewerkt met wat leuke lintjes en parels.
Hoop dat jullie het een leuke creatie vinden. 
Groetjes Marja

4 opmerkingen:

jolanda zei

hele mooie creatie

Tineke zei

Wat een schattig babydoosje!
Groetjes Tineke

Els zei

Een heel mooie babydoosje heb je gemaakt.
Groetjes, Els

Scraptastische hobby zei

Prachtig baby doosje heb je gemaakt Marja, mooi om kado te geven met baby sokjes erin, super hoe je de sluiting hebt gedaan en ja het plaatje blijft lief!! Groetjes van Gerie