zaterdag 27 juli 2013

vintage vlinderkaart

Al langere tijd volg ik het blog we love vintage challenge  Ik zag daar de challenge om een kaart met een of meerdere vlinders te maken. Laat ik die nu altijd net zo leuk vinden om te gebruiken. Daarom maar snel aan de slag gegaan met deze kaart als resultaat. Het papier is van authentic.
 Groetjes Marja

Challenge cards en scrap challenge
9 opmerkingen:

Tineke zei

Een superieure kaart met schattig plaatje!
Groetjes Tineke

Scraptastische hobby zei

Hoi Marja,
Ik zag je mooie kaartje bij WLVC en dacht ik ga even bij je kijken om hem goed te kunnen zien! Zag tot mijn verrassing dat je net met een blog bent begonnen, nou dat beloofd nog wat! welkom in blogland en je kaartje is echt prachtig met een heel lief plaatje, ik ga je natuurlijk volgen om te kunnen zien wat er nog meer voor moois komt.
Lieve groetjes Gerie

Plony zei

Wat een snoezig kaartje heb je gemaakt Marja. Prachtig papier en zo romantisch....ik houd er wel van. Fijn dat je meedoet aan de challenge van WLVC......klopt het dat ik je niet zie bij de volgers????Wil je dat anders misschien nog even veranderen want dat is 1 van de regels om mee te mogen doen bij WLVC.
Fijne dag en lieve groetjes van Plony.

jolanda zei

lief kaartje

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
Wat leuk ! een nieuw gezicht in Blogland en wat heb je een mooie kaart gemaakt, super..ik ga je volgen..fijn dat je meedoet aan de challenge van WLVC..groetjes van Ans

Liesbeth zei

Wat een mooie tekst heb je op je mooie kaartje Marja, leuk dat je meedoet met onze vlinderchallenge, groetjes Liesbeth WLVC

Anoniem zei

Wat een frisse en schattige kaart!
Superleuk dat je meedoet met onze vlinderchallenge!
Groetjes Jacomijn

Je@net zei

Wat een mooie kaart, Marja, erg leuk gedaan.
Gezellig dat je mee doet met deze uitdaging bij Cards & Scrap!

Jolanda Cuper zei

Super vintage Kaart!
Gezellig dat je meedoet met Cards en Scraps!
Groetjes Jolanda.