vrijdag 25 oktober 2013

Nostalgie



Deze keer weer eens een nostalgische kaart van mij. Ik heb een afbeelding van studio light gebruikt. Ze blijven zo leuk om mee te werken. Alle randen afgewerkt met distress inkt, walnut stain. Verder  afgewerkt met bloemen, brads en lint.

Gebruikt papier: Maya design. Afbeelding van Studio light.

Groetjes Marja

Doet mee aan de challenge van:  creative cutting challenges

donderdag 24 oktober 2013

Herfst


Nu we nog even herfstvakantie hebben had ik er helemaal zin in een echt lekker herfstkaartje te maken. Deze kaart is voor mijn nichtje die deze week met haar been in het gips belandde en dus wel een kaartje als troost verdiende.
In deze kaart zit een boodschap verstopt. Een van de herfstbladeren kun je nl omhoog draaien en daar staat dan mijn boodschap (geschreven met de silhouette sketchpen) voor haar op.

Gebruikt papier: Kaisercraft. Stempel: Bildmalarna. Ingekleurd met spectrum noirs. Randen beinkt met distress inkt walnut stain. 

  Geniet nog even van het mooie weer allemaal.
Groetjes Marja

Doet mee aan de volgende challenges:

dinsdag 22 oktober 2013

Brown


Deze stempel van lilly off the valley heb ik in een kleur ingekleurd met de stamping up inkt en de waterpen. Dit had ik pas met de workshop zitten proberen en vond ik eigenlijk zo leuk om te doen. Ik zag een challenge voorbij komen waarbij met de kleur bruin gewerkt moest worden. Ik vind het voor een eerste keer op deze manier inkleuren best geslaagd. De stempel blijf ik ook zo mooi vinden. Opnieuw verder niet teveel versieringen want de mal en de afbeelding mogen de blikvangers zijn.

Gebruikt materiaal: Stempel: lilly off the valley. Papier: maya design - christmas time. Mal: spelbinders

Groetjes Marja 


Doet mee aan de challenge: the ribbon girls blog

maandag 21 oktober 2013

Eenvoud


Ik heb pas een workshop gevolgd van Stampin up. Dit weekend  kreeg ik mijn bestelde spulletjes binnen en kon ik ook eindelijk mijn pas gewonnen prijs van Stampin Up gaan gebruiken. Ik had toen een prachtige stempelset gewonnen. De stempel is zo mooi dat de kaart verder weinig nodig heeft. De inktkleur heeft precies de kleur van kraftpapier en geeft dus een heel mooi geheel. Ik heb ook eens een keer afwijkende maat kaart gemaakt. Namelijk. 10 x 10 cm. 
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Voor diegene die vakantie hebben deze week..geniet ervan.

Groetjes Marja

Gebruikte materialen: Staempelset, inkt  en embossingmal van Stampin up

Doet mee aan de volgende challenge: Kaartjes inspiratie challenges blog

zaterdag 19 oktober 2013

Voetbalkaart anders



Niet zo lang geleden liet ik jullie ook een voetbalkaart zien. Omdat ik voor een voetballende jongen die 12 wordt  morgen een stoere kaart wilde maken heb ik een andere versie  gemaakt. Natuurlijk compleet gemaakt met zijn naam erop.

Hoop dat ik jullie misschien op ideeën kan brengen.

                     Gebruikt papier: Wild rose studio- man about work
Gebruikte mal: marianne design collectables - footbal


groetjes Marja

Doet mee aan de challenge van Just a Note
                                      Hobbyhome

dinsdag 15 oktober 2013

mannenkaart

Deze keer weer eens een mannenkaart. Er lopen op dit moment diverse challenges waarbij mannenkaarten moeten worden gemaakt. Hoewel ik het altijd moeilijk vond merk ik dat juist door ze te maken het steeds makkelijker af gaat. Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden. 

 Groetjes Marja 


 Doet mee aan de challenge van : Nederlandse kaarten uitdaging 
                  Just a note

maandag 14 oktober 2013

Kerst in andere kleur

Afgelopen zaterdag heb ik een superleuke workshopdag van stampin up gahad bij Wilma. (Wilma en Janneke nogmaals bedankt) Janneke had weer hele leuke projectjes bedacht. Zo'n dagje lekker knutselen is voor mij een echt dagje uit. Na zo'n dag met de mooie materialen van Stampin up te hebben gewerkt kon het ik het niet laten nog even met dit mooie papier verder te gaan voor de challenge van CCWS. De sketch vond ik zo mooi. Deze keer heb ik eens een niet traditionele kleur genomen voor deze kaart.(is een echte uitdaging voor mij) Helaas lijkt de afbeelding, die ik heb ingekleurd met de spectrum noirs, veel blauwer als dat het is. In het echt heeft het exact dezelfde kleur als het papier, maar ja het was nogal regenachtig weer met het maken van de foto. (waar niet gisteren...)
 De projectjes die ik zaterdag heb gemaakt laat ik binnenkort zien.
 Groetjes Marja


Gebruikt materiaal: dessinpapier van Stampin Up

Doet mee aan de challenge: christmas challenges with sketches

zaterdag 12 oktober 2013

Ferrerodoosjes


Deze keer een ferrerodoosje gemaakt. Zo leuk om als kleine attentie weg te geven. Ik heb hiervoor het nieuwe Maya design papier gebruikt. Zo ontzettend mooi.

De tweede heb ik gemaakt van Stampin Up dessinpapier. Heel anders, maar ook weer zo leuk.


Groetjes Marja

woensdag 9 oktober 2013

Voetbalkaart

Deze kaart heb ik gemaakt voor de webwinkel 123 scrapping. De voetbal zelf heb ik op de silhouette ontworpen en in de kleinere vlakken heb ik gebruik gemaakt van het dessinpapier van Wild rose- studio man about town. Verder heb ik de marianne design  mal gebruikt.
De tekst heb ik geschreven met de sketchpennen en daarna laten uitsnijden.Het was even afwachten of het werd zoals ik in gedachten had. Ik vond het weer eens iets anders als anders.

Groetjes Marja

Doet mee aan de challenge:  van Just a note
                                                                    Kaartjes inspiratie blog


dinsdag 8 oktober 2013

Stippen

Deze keer laat ik jullie eens een keer iets heel anders zien als dat jullie van mij gewend zijn. Door het meedoen aan challenges moet je soms eens even een hele andere kant op. Zo zag ik bij het blog van creative cutting challenges een challenge waar ik eens voor ben gaan zitten. De opdracht was iets te maken met stippen.  Met het mooie vrolijke papier van Hot off the press en mijn silhouette ben ik aan de slag gegaan. Ik had een patroon van deze leuke labelhouder. de tekst heb ik erop gezet met de silhouette sketchpennen. omdat het iets geheel anders is wat ik normaal maak kostte het wat zweetdruppeltjes, maar uiteindelijk vond ik het toch best grappig geworden

Groetjes Marja

Deze kaart doet mee aan de challenge van :  creative cutting challenges

zaterdag 5 oktober 2013

giftcard




Deze giftcard heb ik niet zelf bedacht, maar gezien op het blog van Just a Note. Zo leuk zeker met het Pionpapier. Het kan zo simpel zijn en juist daardoor zo mooi

 Groetjes Marja

dinsdag 1 oktober 2013

mannenkaart

Deze keer wil ik jullie een stoere mannenkaart laten zien. Blijf ik altijd een beetje lastig vinden, maar is  ook weer een uitdaging toch.

Gebruikt papier: maja design (christmas time)

Groetjes Marja

Challenge: just a note