woensdag 31 juli 2013

50 jaar

Dit kaartje heb ik pas gemaakt voor een 50 jarige. Omdat diegene erg sportief is vond ik het wel leuk om daar een passende tekst bij te maken. De rand van het plaatje heb ik met een randschaar geknipt. Ik hoop dat jullie deze ook weer leuk vinden. Ik vind het superleuk dat ik er weer nieuwe volgers bij heb gekregen. Hoop dat ik jullie kan blijven verrassen. Groetjes Marja

zaterdag 27 juli 2013

vintage vlinderkaart

Al langere tijd volg ik het blog we love vintage challenge  Ik zag daar de challenge om een kaart met een of meerdere vlinders te maken. Laat ik die nu altijd net zo leuk vinden om te gebruiken. Daarom maar snel aan de slag gegaan met deze kaart als resultaat. Het papier is van authentic.
 Groetjes Marja

Challenge cards en scrap challenge




vrijdag 26 juli 2013

kerst in de hittegolf

Tijdens deze hete dagen is het soms heel lekker even gewoon lekker aan een kaartje te freubelen. Nu mijn blog een feit is heb ik ook zin om aan challenges mee te gaan doen. Deze keer heb ik een kaart gemaakt nav een sketch van Christmas Challenges. Hoewel ik eigenlijk nooit vanaf een sketch heb gewerkt vond ik dit toch ook erg leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar. Zo zie je maar wat een eigen blog al niet teweeg brengt. Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design. De stempel is ingekleurd met de spectrum noirs Groetjes Marja

woensdag 24 juli 2013

Baby doosje





Deze keer van mij geen kaart maar een cadeauverpakking. Dit is is iets wat ik ook heel graag maak. Deze keer heb ik een boekje gemaakt met hierin een doosje met een dekseltje. Hierin zitten een paar babysokjes. Op het label aan de linkerkant van het boekje ruimte om je felicitatie te vermelden. Het doosje zelf heb ik met de silhouette gesneden, maar is ook met de hand goed te snijden.Ik heb er met veel plezier aan gewerkt.Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Het aantal volgers is natuurlijk nog heel klein, maar ik hoop door mee te gaan doen aan challenges dat ik wat meer volgers ga krijgen.

Ik wil deze creatie laten meedoen aan de challenge van creative cutting challenges.

Groetjes Marja

donderdag 18 juli 2013


Dit ie een wat rustiger kaartje. Ik vind het pion design papier zo mooi dat heeft verder weinig nodig. Eenvoud blijft ook altijd mooi denk ik dan maar.

Groetjes Marja

dinsdag 16 juli 2013

1e Blogkaart


Eindelijk is mijn blog een feit!
Met hulp van Wilma kan ik jullie vanaf nu ook mijn kaartjes laten zien (Wilma, bedankt!)

Bij dit kaartje heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van stempellinnen. Ik heb hierop een afbeelding geprint en vind het effect heel mooi.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Groetjes, Marja